Interactieve appartementenzoeker

Zoek jouw favoriete appartement op en maak je inschrijving compleet in jouw persoonlijke Cascade-account!

Hieronder vind je de interactieve appartementenzoeker van Cascade. Klik op een woonlaag om alle appartementen van die verdieping te bekijken. Klik vervolgens op een appartement om alle kenmerken te zien. Gebruik indien gewenst de filters.

De plattegronden vind je bij de bouwnummers, evenals de prijs. De overige informatie vind je bij de verkoopdocumenten, zoals een toelichting op de inschrijfprocedure, een stappenplan en de technische omschrijving.

De verkoop is gestart op 16 september. De eerste inschrijving liep tot 27 september. Je kunt je nog wel als reservekandidaat opgeven. Wens je je kanditaat te stellen voor jouw voorkeursappartementen? Log in met je account. Heb je nog geen account? Die kun je hier aanmaken. In jouw account staat het digitale inschrijfformulier: https://www.cascadealkmaar.nl/account/digitaal-inschrijfformulier/

Vul het volledige formulier in en onderteken het. Je krijgt automatisch een ontvangstbevestiging per mail.Afwerking & oplevering

In de woningen zit standaard de inrichting van de badkamer, maar wil je deze finetunen? Dat kan! En voor de keuken kan je aan de slag bij Bruynzeel.


Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Cascade? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.