Toffe ondernemers

Er zijn natuurlijk een heleboel leuke eet- en uitgaansgelegenheden in Alkmaar. Daarom lichten wij hieronder 5 ondernemers voor je uit, die extra goed passen bij Cascade.


SOEPP

Hét vegetarische restaurant van Alkmaar.

Cascade is voor iedereen

SOEPP is je hipste vriendin en je liefste oma tegelijkertijd. En een ding is zeker, hier is echt iedereen welkom. SOEPP heeft heerlijke gerechten met alleen maar biologische producten. Naast heerlijk eten, kan je hier ook letterlijk alles kopen wat je ziet. SOEPP heeft alleen maar vintage: zij kopen nooit nieuwe meubelen en de woonaccessoires zijn fairtrade.
Als  kers op de taart kan je hier ook nog eens slapen in de 3 appartementen die zij verhuren als B&B. Die overigens ook helemaal in Vintage Style zijn ingericht. Misschien kan je eens langs gaan om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe appartement. En zie je echt wat leuks? Dan neem je het gewoon mee. Alles is te koop tenslotte.

Meer informatie: https://soepp.nl/


Alkmaarse bootjes verhuur

Beleef alkmaar vanaf de andere kant

Ontmoet elkaar in Cascade

In Cascade staat een visie centraal, namelijk dat gebouwen weer (micro)dorpen moeten worden, waar mensen elkaar kunnen helpen en vinden. Maar hoe leuk is het als je met dezelfde mensen ook de buurt kan ontdekken?
Dé perfecte manier om dat te doen, is toch wel vanaf het water. Alkmaar staat nou eenmaal ook bekend om zijn grachtjes. Dus trommel je buren op, huur een bootje en ontdek samen het prachtige Alkmaar.

Meer informatie: https://alkmaarsebootjesverhuur.nl/

 


Granada Food & Wine

De plek voor liefhebbers van verse, huisgemaakte producten en overheerlijke wijnen

Doordat je in Cascade veel deelt, is er nog meer mogelijk

Naast de Grote Kerk in Alkmaar, op het Kerkplein, vind je deze heerlijke tapasbar.. Je kan hier de lekkerste gerechten met elkaar delen. Je bestelt hier bijvoorbeeld de heuse ‘Afternoon tapas’ met verrassende ‘pintxos’ samengesteld door de chef.

En onthoud goed wat er voor lekkers op de tapasplank ligt, dan kan je de volgende tapasplank helemaal zelf maken. Leuke housewarming! Oh, en het ligt maar op 5 minuten lopen van Cascade, je kunt dus bijna rollend naar huis.

Meer informatie: https://www.granadafoodwine.restaurant/


Digibeet en Katten café

DB&K is het eerste en enige kattencafé in Alkmaar.

Waar iemand altijd voor je klaarstaat

Een fijne ontmoetingsplaats voor dé kattenliefhebbers. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een simpele lunch, heb je hier de mogelijkheid om al je aandacht te geven aan de katten in het café. Toch is DB&K veel meer dan ‘alleen maar’ een kattencafé. Want heb je problemen met je laptop, tablet of telefoon en kunnen  je buren niet helpen? Dan heb je altijd nog het Digibeetcafé dat voor je klaar staat. Hier kan je namelijk ook gewoon terecht met al je vragen over computerproblemen.

Ben je benieuwd welke katten er rondlopen in het kattencafé? Hier kun je alvast alle bewoners ontmoeten http://www.digibeetenkattencafe.nl/kattencafe.php (Ook een goede tip voor de bewoners die heel graag een kat willen, maar het net niet helemaal past of kan in een appartement).


Brownies & Downies

Altijd geserveerd met een lach

Een plek om je thuis te voelen

Een bijzonder plekje vlakbij Cascade, waar je je meteen bij binnenkomst al helemaal thuis zal voelen. Met alleen maar oprechte, enthousiaste en pure medewerkers die jou voorzien van de lekkerste lunchgerechten.

Je hebt hier genoeg keuze uit verschillende ambachtelijke gerechten. Ga jij voor een lekker broodje, een salade of neem je toch een heerlijke soep? Ook voor de zoetekauwen onder ons ben je hier op het juiste adres. Want zoals de naam het zegt: je kunt hier ook terecht voor de lekkerste brownies!

Meer informatie: https://www.browniesanddownies.nl/alkmaar


Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Cascade? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.