Cascade is voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een eigen studio, een gigantisch appartement of iets er tussenin, zo dichtbij het centrum van Alkmaar voel jij je hier helemaal thuis. In de woningen zit standaard de inrichting van de badkamer, maar wil je deze finetunen? Dat kan! En voor de keuken kan je aan de slag bij Bruynzeel. Zo kun jij helemaal zelf kiezen wat jij mooi vindt – tot in detail.


Studio S

1 kamer | 44 m² tot 59 m² | prijsrange € 199.500 tot € 265.000

In de toffe studio’s in Cascade woon je op 44 m² tot 59 m². De woonkamer is alles in één en je hebt een heerlijk balkon of een loggia op het noorden of zuiden. Met een praktische indeling – zet bijvoorbeeld een mooie grote kast neer – maak je hier als het ware een slaapkamer. In de technische ruimte kun je de wasmachine makkelijk kwijt en in de badkamer is ruimte voor een inloopdouche, wastafel en het toilet.

De studio’s liggen zowel in Toren Oost als West op de begane grond tot en met de 5e verdieping. Houd je van extra veel licht? Op de 1e en 2e verdieping zitten ook een paar studio’s op de hoek. In de studio’s size S creëer je de perfecte plek voor jezelf. Maar zoek ook de gezelligheid eens op op het gezamenlijke dakterras!


Appartement M

2 tot 3 kamers | 44 m² tot 79 m² | prijsrange € 220.000 tot € 375.000

In Toren West en Oost zitten M-size appartementen van 44 m² tot 79 m². Deze twee- of driekamerwoningen hebben een woonkamer van ca. 23 m² tot wel 40 m² mét een open keuken. Hoog of laag wonen kan allebei: de appartementen liggen op de begane grond tot en met de 6e verdieping.

Hier zie je de zon opkomen, ondergaan, of heb je de hele dag licht in huis – de appartementen hebben een eigen terras, balkon of dakterras op het oosten, westen of zuiden. Er is een technische ruimte aanwezig waar je de wasmachine perfect kwijt kunt en in de badkamer vind je een inloopdouche, wastafel en het toilet. Wonen in Cascade is voor iedereen en met zoveel keuze zit jouw droomappartement er vast bij!


Appartement L

2 tot 3 kamers | 79 m² tot 96 m² | prijsrange € 394.000 tot € 419.000

Wonen met een fijn balkon of terras op het oosten, zuiden of westen. In de L-appartementen hoef je de zon niet te missen en de naam verraadt het al: ze zijn enorm ruim. Met 79 m² tot 96 m² en in de meeste gevallen twee slaapkamers, voel je je hier zo thuis. De buitenruimte kun je vergelijken met een soort wintertuin, waar je in de zomer een vouwwand openschuift en die in het najaar of de winter dichthoudt. Je vindt de L-size woningen op de begane grond tot en met de 6e verdieping in Toren Oost, maar er is er ook één in Toren West op de 3e verdieping.

In de badkamer is ruimte voor een inloopdouche, (dubbele) wastafel en bij de grotere appartementen een ligbad en 2e toilet. Verder is er een technische ruimte met plek voor de wasmachine. In de woonkamer met open keuken kun je perfect ontspannen. Zet hier een prachtig grote eettafel neer én misschien wel een hoekbank – met gemiddeld 40 m² en een uitschieter naar 55 m² is er in ieder geval genoeg ruimte voor. Dit is echt een mooie plek om te wonen in Alkmaar.


Appartement XL en XL+

2 tot 4 kamers | 95 m² tot 135 m² | prijsrange € 450.000 tot € 620.000

XL wonen in Cascade, dat is groots. De appartementen zijn wel 95 m² tot 135 m² groot en de eigen buitenruimte zorgt voor een extra relaxte omgeving. Alle woningen hebben een balkon op het oosten of zuiden en bij sommige is er zelfs een eigen terras op het westen. De zon zie je hier opkomen én ondergaan.

De XL-woningen vind je in Toren Oost vanaf de 5e tot en met de 8e verdieping. Er is een ruime woonkamer van 40 m² tot wel 50 m² met een open keuken en er zijn 1 tot 3 slaapkamers. In de technische ruimte kun je makkelijk de wasmachine kwijt en bij enkele appartementen is er een extra berging, die je vanaf het terras kunt bereiken. De badkamer heeft ruimte voor een ligbad, inloopdouche, een (dubbele) wastafel en bij de meeste woningen een tweede toilet. Trek je terug in dit gigantische appartement of ga eropuit en ontmoet de andere bewoners!


Appartement XXL

3 tot 4 kamers | 138 m² tot 149 m² | prijsrange € 650.000 tot € 680.000

Er zijn maar een paar XXL-appartementen in Cascade en ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Een tweede badkamer, extra berging, groot terras op het westen en daarnaast ook nog een balkon op het zuiden, oosten of allebei – geen enkel appartement is hetzelfde, maar ze zijn allemaal mooi en groots. Je vindt de woningen op de 6e tot en met de 8e verdieping in Toren Oost en hebt hier een prachtig uitzicht.

Op deze 138 m² tot 149 m² ga jij je helemaal thuis voelen. Er zijn 2 tot 3 slaapkamers en in de badkamer is ruimte voor een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. In de technische ruimte zet je de wasmachine neer, en heb je de woonkamer al gezien? In het grootste XXL-appartement is deze wel meer dan 70 m². Dat is echt ruim wonen. Iets voor jou?

Afwerking & oplevering
In de woningen zit standaard de inrichting van de badkamer, maar wil je deze finetunen? Dat kan! En voor de keuken kan je aan de slag bij Bruynzeel.

Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Cascade? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.