Micro-dorp

Cascade wordt een echt micro-dorp waar iedereen welkom is en waar je heerlijk kunt wonen in je eigen studio of appartement. Het is een plek waar je niet alleen voor jezelf leeft, maar waar je ook eens omkijkt naar de buren. Het echte dorpse gevoel, maar dan in en om het gebouw. Micro dus, maar vooral: heel gezellig!


Gezamenlijk dakterras

Op je eigen balkon kun je heerlijk buiten zitten, maar in Cascade komt ook een gezamenlijk dakterras. Hier zit je buiten in een mooie, groene omgeving én ontmoet je de andere bewoners. Spreek via de Cascade-app af of kijk wie er toevallig ook buiten is! In de groene daktuin vind je beschutting tijdens de warme dagen, of je kunt met de andere bewoners de tuin onderhouden. Het is kortom dé perfecte plek om te borrelen met je buren en vrienden, of om even bij te kletsen.


Shared mobility

Shared mobility? In Cascade pak je gewoon de deelauto. Via de Cascade-app houd je contact met alle buren en blijf je op de hoogte van alles wat er in en rondom het gebouw speelt. Maar je kan ook praktische dingen regelen, zoals het reserveren van de deelauto. En wist je dat je hier ook vlak naar het station woont? Een eigen auto heb je eigenlijk niet meer nodig!


Cascade-app

In het micro-dorp dat Cascade wordt, is het makkelijk om met iedereen in contact te staan. Er komt een speciale Cascade-app via Area of People, waarmee jij als toekomstige bewoner snel je buren kunt appen. Bijvoorbeeld als je ziet dat iemand zijn sleutel in een fiets heeft laten zitten; of juist om af te spreken voor een borrel op het gezamenlijke dakterras!

De app is zo ingericht, dat je goed op de hoogte kunt blijven, maar je niet elk gesprek of ontwikkeling hoeft te volgen. Je bepaalt zelf van welke groepen je lid wordt en wanneer je wel of geen notificaties ontvangt. Belangrijke informatie kun je altijd vinden onder ‘Praktisch & Meer’. De onderhoudsplanning en events vind je op je Kalender en technische storingen meld en volg je eenvoudig via de app.

Ook is er een community coach, die bereikbaar is via de app. Deze kan helpen met vragen over de app, of bij ideeën of uitdagingen in het soepel runnen van jullie gebouw.


Pakketkast

De pakketkasten bij de ingang zijn ideaal voor als je niet thuis bent om een pakketje aan te nemen. De bezorger lijkt altijd net op dat ene moment te komen dat jij net even de deur uit bent. Het scheelt dat je daar in Cascade niet meer mee bezig hoeft te zijn. Je haalt je pakketje gewoon op wanneer het jou uitkomt, gewoon in het gebouw waar je woont.


IKEA inspireert

Het leukste van verhuizen is het nadenken over je nieuwe inrichting. Koop jij straks een studio of appartement in Cascade, dan wordt dit deel nog leuker: IKEA inspireert je en laat met verschillende ontwerpen zien wat jij allemaal met je woning kan. Aan welke meubels had je nog niet gedacht en wat is eigenlijk de beste plek voor de bank?

Ontdek met IKEA hoe je die toffe studio nog toffer maakt en til de ideeën die jij al had naar een hoger niveau. Een mooi design gevonden? Je kan alles direct overnemen óf je kiest er een paar elementen uit. Alles kan!

Ontdek het HIER


Nieuwe keuken met partner Bruynzeel

Dat Cascade nieuwbouw is, heeft ontelbaar veel voordelen. Eén daarvan is de gloednieuwe keuken. Jij kiest zelf een luxe keuken, waarin jouw wensen centraal staan. In Cascade geven we daarom alle ruimte aan eigen keuzes. In het ontwerp van de woningen zijn de liggingen en aansluitingen van de keuken opgenomen, maar verder is het aan jou. De opstelling, indeling, materialen, de kleuren én de apparatuur bepaal je zelf. En om je toch een beetje te helpen, kun je terecht bij onze keukenpartner Bruynzeel.

Bruynzeel Keukens heeft betaalbare en gebruiksvriendelijke keukens in alle stijlen, en werkt tijdens het bouwtraject samen met de aannemer. Alle details van het project zijn dus al bij hen bekend. Zo krijg je gegarandeerd advies op maat. En bij de oplevering? Dan is jouw keuken klaar voor gebruik en krijg je een persoonlijke toelichting. 


Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Cascade? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.