26-08-2021

Deelauto. Pakketkast. Dakterras.

Wat hebben deze zaken met elkaar te maken? Nou, ze maken het wonen in Cascade allemaal een stuk makkelijker én leuker! Hoe fijn (en milieubewust) is het om geen eigen auto te hoeven bezitten? Je reserveert de deelauto gewoon via de Cascade-app als je hem nodig hebt. En zo vlak naast het station van Alkmaar is het eigenlijk ook heel makkelijk om met het ov te gaan.

Om bij het thema ‘makkelijk’ te blijven: de pakketkasten bij de ingang zijn ideaal voor als je niet thuis bent om een pakketje aan te nemen. De bezorger lijkt altijd net op dat ene moment te komen dat jij net even de deur uit bent. Het scheelt dat je daar in Cascade niet meer mee bezig hoeft te zijn. Dat relaxte gevoel houd je vast als je op het dakterras neerploft. Hier zit je buiten in een mooie, groene omgeving én ontmoet je de andere bewoners. Spreek via de Cascade-app af of kijk wie er toevallig ook buiten is!

Micro-dorp in Alkmaar

Cascade wordt een echt micro-dorp waar iedereen welkom is en waar je heerlijk kunt wonen in je eigen studio of appartement. Het is een plek waar je niet alleen voor jezelf leeft, maar waar je ook eens omkijkt naar de buren. Iets voor jou? Meld je nu aan en houd je mail goed in de gaten. Dan laten wij je weten wanneer de verkoop start!