07-09-2021

Co-living in Cascade. Wat is dat precies?

In Cascade koop je een eigen appartement – helemaal voor jezelf. Een toffe studio, een Appartement XXL of iets ertussenin. Elk appartement heeft een eigen balkon. Maar dat is niet alles: samen met alle bewoners deel je ook een dakterras. En daar komt co-living om de hoek kijken. Met deze groene buitenruimte nodigen wij alle bewoners van Cascade uit om elkaar op te zoeken. Cascade wordt een echt micro-dorp: je ervaart het dorpse gevoel in de stad als je elkaar gereedschap uitleent of een keertje langs loopt voor een kop koffie.

Betrokken bewoners

In Cascade woon je dus samen. Niet in de letterlijke betekenis van het woord, maar het gaat wel om het extra gevoel, dat het wonen hier zo mooi maakt. Via de Cascade-app blijf je op de hoogte van wat er bij de andere bewoners speelt. Je kan spullen delen, activiteiten organiseren, de deelauto reserveren, hulp vragen of juist hulp aanbieden. Er staat altijd iemand voor je klaar op de plek waar je woont. En dat maakt Cascade zo uniek.

Ben jij een betrokken bewoner en denk je bij alles wat we hier beschrijven: JA! Maak je dan klaar voor de start verkoop en zorg dat je op donderdag 16 september om 12:00 uur achter je computer klaar zit. Misschien zien wij je wel in Cascade