28-09-2021

Bringme's digitale conciërge

De bewoners van Cascade kunnen een beroep doen op de digitale conciërge van Bringme. Hierdoor wordt de veiligheid én het welzijn van de bewoners verhoogd. Een persoonlijke conciërge klinkt leuk, maar wat doet hij dan precies?

Hij zorgt ervoor dat je niet meer speciaal thuis hoeft te blijven om je pakketje te ontvangen. Hij praat met koeriers en helpt hen om contactloos de pakketjes af te leveren in de Bringme Box. De Bringme Box is een slimme pakketbus die bestellingen contactloos ontvangt, aftekent voor ontvangst en jou hier ook nog eens over informeert via de app. Handig hè?

Alles in één

De app regelt dus van alles voor je. Maar ook jij kan je dingen regelen via de app. Zo reserveer je bijvoorbeeld een box als je iets wil retourneren en klaar moet leggen voor contactloze ophaling. Of als je juist iets wil achterlaten voor je buurman.

Naast dit allemaal is er nóg een grote plus: want staat jouw bezoek al bij de voordeur en ben je nog niet thuis? Geen probleem! Via de Bringme Bell kun je jouw vrienden op afstand alvast binnen laten.

In cascade willen we je het gewoon zo makkelijk mogelijk maken. En daarom heb je slechts één sleutel nodig voor alles. Met de slimme Bringme One-key-for-all kan je met een eenvoudige swipe de entreedeur, slimme brievenbus, pakketvakken en tussendeuren openen. Ideaal toch?